Information til deltagere

 

Så er der ikke længe til at startskuddet går til årets MTB-8t løb.

Er du klar og er formen i top? Vi er helt klar og har med garanti et spor, der udfordre dig både teknisk og fysisk.

Vi har her lidt praktisk information, som skal medvirke til at du får en god start.


Indskrivning og parkering

Det er muligt at afhente startnumre fredag på EXPO-pladsen fra 17.00 – 18.00 og lørdag fra kl. 07.00 – 09.30. Kører du efter GPS skal du indtaste Gl. Tøndervej 11, 6200 Aabenraa, så finder du nemt frem. Det anbefales at benytte tilkørslen fra Tøndervej.

Lørdag. På løbs dagen kan man hente startnumre og aflevere telt mv. fra Enemarksvej, indtil kl. 09.15, hvor Enemarksvej lukkes. Kun indkørsel fra syd (Tøndervej) Enemarksvej bliver ensrettet!

Der er herefter mulighed for at parkere ved Arena Aabenraa (Svømmehal) på Hjelmalle 3, som ligger 2,3 km. fra EXPO-området.

Ingen parkering på Enemarksvej og Møntehøj rideskole.

Ingen parkering af biler tilladt på telt/Expo pladsen.

 

Der er anvist en Dropzone til grej og telt. Kør derefter videre til parkering. Der er skilte til og fra P.

Campingvogne er tilladt i toppen af marken i de opmærkede områder.

 

Løbet

Løbet begynder kl. 10.00. Der vil være fælles info til alle ryttere kl. 09.45. Der vil være samlet rullestart de første 500 m., hvorefter løbet gives frit op ad en lang bakke – så er vi ligesom i gang! Første start omgang er kort, ca halvdelen af ruten.

Da ruten er 90% singletrack, kan det være vanskeligt at overhale. Du bedes derfor tydeligt signalere, at du ønsker at overhale når det er muligt.

Det er nogle steder på ruten, hvor der er vanskeligere nedkørsler, der er afmærket med ”giv agt” skilte. Der er mulighed for at tage en lettere blå vej.

Da vi ikke helt kan afspærre for al trafik, kan der på Gl. Tøndervej forekomme landbrugskøretøjer - der vil stå skilte, ligesom der vil være regulering ved overgangene, og vi vil bede dig respektere anvisningerne fra vagterne. Vi er af politiet blevet bedt om at overholde dette, og overtrædelse heraf vil derfor betyde diskvalificering.  

Vi glæder os til at se dig til 8 udfordrende timer.