MTB løb

Auf Deutsch "link"

Lørdag den. 21. maj 2016 afholdes for anden gang et 8 timers MTB løb i Aabenraa.

Guidede MTB-ture kl. 11. 13 eller 15: Under løbet vil der blive mulighed for gæster og andre interesserede at få en prøvetur på en låne-MTB. (med start i EXPO-området)

Tilmeldning

Løbet afvikles på det velkendte blå spor vest for Aabenraa (se kort her) og vil danne rammen for info, start og mål, EXPO/MTB og service område.

8 timers MTB løbet i Aabenraa er for alle, der har lyst til en MTB udfordring under nogle veltilrettelagte forhold, hvor teknik, natur, motion og samvær går op i en højere enhed.

Hvad enten du kører solo, eller på 2- eller 3-personers hold (solo – duo – trio), vil vi gøre vores bedste for, at du får en oplevelse ud over det sædvanlige, både før, under og efter løbet. Vi har sikret os stærke samarbejdspartnere: Aabenraa Kommune samt lokale cykelvirksomheder, som er med til at skabe fantastiske rammer for løbet.

Startgebyret inkludere lækker cykeltrøje, top forplejning og fri energi drik.

Vær opmærksom på at trøjerne er små i størrelsen.

Link til tilmelding efter 1 December 2015

Pris for Solo / Duo / Trio = kr. 450 + gebyr pr. deltager. (Solo herrer udsolgt)

Pris for Ungdom             = kr. 300 + gebyr pr. deltager.
 

  • For at kunne deltage i Soloklassen skal man være fyldt 18 år på løbsdagen.
  • Mix hold tilmeldes under Herre klassen.
  • Trio Ungdom klassen er for alle ryttere som endnu ikke er fyldt 17 år på løbsdagen.Et hold SKAL bestå af 3 ryttere og den samlede alder på holdets ryttere må ikke overstige 44 år på løbsdagen.

Det er på eget ansvar at deltage i løbet.

Se mere på Facebook